GRÖVELSJÖN CAMP 

31 augusti - 4 september 

FULLBOKAT

Varmt välkomna att följa med upp till vackra Grövelsjön, högst upp i Dalarna just vid norska gränsen. Där ligger Sveriges sydligaste fjällstation STF Grövelsjön Fjällstation på Långfjällets sluttning, just vid trädgränsen så vi når direkt upp på fjället. Grövelsjön Camp är en resa för dig som vill ut och vandra men inte kommit dit än och önskar göra det tillsammans med erfarna vandrare.

Vi bor på Fjällstationen och gör dagsturer i det fantastiska, unika fjällområdet runtomkring. Du kommer att få testa på medelsvår vandring, göra mat ute, hur man använder vindsäck, andning och bada i fjällsjö och vattenfall. Frukost äter vi på Fjällstationen och lunch paket tas med ut på fjället. Middag lagar vi själva inne eller ute. Vi träffas också, vid tre tillfällen, innan resan och har fjäll-vett där vi bla går igenom; packning, vad som är bra och ha med sig när du ska vandra i fjällen, vad du har på fötterna, säkerhet, vandra med hund, karta och kompass och, hur förbereder man sig fysisk inför vandring, Wim Hof Intruduktion och mycket mer.

Pris 9 200kr

I priset ingår del i dubbelrum 4 nätter, super god mat och dryck, guidning,  3 tillfällen av fjäll-vett innan camp start, Wim Hof Method Introduktion, kom-igång inför vandrings säsongens träningsprogram, medlemskap i STF och tidningen Turist, bastu mm

Boendet är i dubbelrum, om en fyrbent av hundform ska följa med så måste vi veta det omgående då antalet hundrum är begränsat. FULLBOKAT I HUNDRUM.

Camp start, på plats uppe i Grövelsjön, kl14.00 31 augusti och avslutas ca kl15.00 4 september.

Du bokar din plats genom att du mailar personuppgifter till kiina@kilgren.se senast 31 maj 2022 och får då betalnings information, när du betalat är din plats bokad!

Första och andra Fjäll-vetts träffen är 9 juni 2022 kl18.00 resterande tider och datum återkommer vi om, men det kommer vara ett Fjäll-vetts datum i augusti också. Fjäll-vett är i Upplands Väsby med omnejd.

Avbokat 10 dagar innan camp start (31 augusti) ger 50% återbetalning efter 10 dagar innan camp start ger ingen återbetalning.

VILL DU FÖLJA MED PÅ CAMP 2023?

KIINA & PETER

Vi har vart vänner i ca 8år och har gjort vandringar, resor, hängt och så mycket mer

Kiina älskar att vara ute i naturen, vandra, tälta både på vintern och sommaren. Erfaren vandrare med många leder under fossingarna. Hängt på fjället själv och med sina barn och vovvarna har alltid vart med. Scout sedan barnsben och scoutledare nu när barnen blivit större. Fd elitidrottare. Olika ledarskapsutbildningar, Wim Hof Method instruktör och andnings coach. Att vara i kontakt med naturen är att bli mer i kontakt med sig själv. 

Peter älskar också han, sedan barnsben, att vara i naturen och vandra. En erfaren vandrare som gått många av Sveriges både stora och små leder. Är idrottslärare i grunden, men har sedan en herrans massa år sedan vart fysioterapeut på elit och landslags nivå. Kom just hem från sitt sista och 12e Olympiska Spel. 

EN SMAKBIT AV GRÖVELSJÖN